Όραμά μας είναι να
απελευθερώσουμε
κάθε δημιουργική σας ιδέα

Με βάση τη δημιουργικότητα προσφέρουμε
τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού digital signage

about-us

Επικεντρωθείτε στον σχεδιασμό της επικοινωνίας σας
και αφήστε την υλοποίησή της στα έμπειρα χέρια μας

Την UChannel στελεχώνουν έμπειροι επαγγελματίες από όλους τους ειδικούς κλάδους που απαιτούνται για την άριστη υλοποίηση ενός έργου digital signage.

Κάθε ένας από εμάς έχει μια επιτυχημένη πορεία στο αντικείμενό του και έχοντας συνεργαστεί αρκετά χρόνια σαν ομάδα, συνθέτουμε έναν μηχανισμό παράδοσης επιτυχημένων έργων.

Στόχος μας είναι η u·channel να αποτελέσει τον leader στα έργα digital signage. 'Εχοντας σαν βάση τη δημιουργικότητά μας και την τεχνογνωσία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες σε επαγγελματικό εξοπλισμό και στην πληρέστερη σουίτα λογισμικών digital signage.

Σας μεταφέρουμε την υποστήριξη των κατασκευαστών λογισμικού και εξοπλισμού και την εγγύηση ότι μαζί  μπορούμε να φτιάξουμε πολλά περισσότερα πέρα από τα συνηθισμένα.

Με ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο υποστήριξης και με οργανωμένο σύστημα logistics, η επικοινωνία σας θα φτάνει αδιάλειπτα σε κάθε σημείο.

Μπορούμε να πετύχουμε και μπορούμε να σας το αποδείξουμε. Κάντε τώρα την σωστή επιλογή και καλέστε μας για μια αναλυτική  παρουσίαση.