Το digital signage είναι το μέσο
που θα προσεγγίζει ξεχωριστά
τον κάθε ένα επισκέπτη σας

Αυξήστε τις πωλήσεις σας και ενημερώστε σωστά το κοινό σας

digital signage

Η UChannel
σας επιτρέπει
να έχετε έναν πωλητή δίπλα στον κάθε
πελάτη σας

Το dynamic digital signage ή ψηφιακή δυναμική σήμανση, είναι μια εξειδικευμένη μορφή στοχευμένου πολυμεσικού περιεχομένου για ενημερωτικούς, εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς. Κάθε σύστημα αποτελείται συνήθως από έναν υπολογιστή που συνδέεται με μια ψηφιακή οθόνη. Χρησιμοποιείται σε πολυκαταστήματα, χώρους διασκέδασης, σχολεία, βιβλιοθήκες, δημόσιες υπηρεσίες, κτίρια γραφείων, ιατρικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μέσα μεταφοράς, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων, τράπεζες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και άλλους δημόσιους χώρους. Τα δεδομένα που προβάλλονται στην οθόνη ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω δικτύου.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση του δυναμικού digital signage σε σχέση με τις παραδοσιακές μη-δυναμικές μεθόδους επικοινωνίας. Τα ψηφιακά μηνύματα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα, συντονισμένα και από μακριά ενώ τα μη-δυναμικά μηνύματα απαιτούν φυσική μετακίνηση, ατομική αντικατάσταση και σε πολλές περιπτώσεις χρονοβόρες διαδικασίες. Το digital  signage δεν αναλώνει χαρτί, χρώμα και καύσιμα και είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Το (dynamic) digital signage είναι ζωντανό, μπορεί να προσφέρει ήχο, οπτικό περιεχόμενο και αλληλεπίδραση (dynamic & interactive digital signage).

Μια λύση λειτουργική απαιτεί διασφάλιση ποιότητας και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με επαγγελματικού επιπέδου λύση (professional dynamic digital signage). Την προσπάθεια την κάνει πραγματικά επιτυχημένη η γνώση της ψηφιακής επικοινωνίας και η δημιουργικότητα της εκτέλεσης δηλαδή το "marketing oriented professional dynamic & interactive digital signage" ή απλά το UChannel, το δικό σας κανάλι.

Μόνον έτσι θα έχετε τον πραγματικό έλεγχο του καναλιού σας, μόνον έτσι το δίκτυό σας θα μετατραπεί σε ευχάριστους ψηφιακούς πωλητές, άρτια ενημερωμένους, με γνώση και επικοινωνία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ενός πελάτη σας όσο μακριά σας και αν είναι.