Τώρα είναι η σωστή στιγμή
να προχωρήσετε
σε ανανεώσιμη σήμανση

Απελευθερωθείτε από τις στατικές λύσεις
Επωφεληθείτε από την ευελιξία των ψηφιακών μέσων

Services

Η UChannel προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση

Η UChannel παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αποτελεσματική λειτουργία του δικτύου σας. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό του έργου έχει δοκιμασμένες υπηρεσίες και προϊόντα έτοιμα να προσαρμοστούν στις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Concept Design & Project Management

Ο σχεδιασμός του έργου περιλαμβάνει μια σειρά από στάδια και δραστηριότητες που παρέχουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας. Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υψηλής ποιότητας interior design με χρήση πρωτότυπων σύγχρονων υλικών το οποία θα δέσουν στο concept των χώρων σας. Ταυτόχρονα προτείνουμε συνδυαστικές επιλογές εξοπλισμού και περιεχομένου και μια πλήρη τεχνοοικονομική πρόταση.

Software

Χρησιμοποιούμε την πληρέστερη σουίτα λογισμικών digital signage που καλύπτουν κάθε απαίτηση διαχείρισης δικτύου, διανομής περιεχομένου και δημιουργίας interactive εφαρμογών. Η ομάδα των προγραμματιστών μας αναλαμβάνει τυχόν εξειδικευμένες εφαρμογές που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου όπως διασύνδεση με social media.

Hardware

Με ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως παρέχουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές προτάσεις εξοπλισμού για κάθε ανάγκη.

Installation Services & Maintenance

Ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, τεχνικοί δικτύων, εγκαταστάτες, μηχανικοί, εφαρμοστές ειδικών υλικών συνθέτουν μια ομάδα επαγγελματιών που αλληλοσυμπληρώνονται στη γρήγορη εγκατάσταση των συστημάτων σε όλη την επικράτεια.

Content services

Μπορούμε να παράγουμε εξελιγμένες κινούμενες διαφημίσεις, να επεξεργαστούμε υπάρχουσες διαφημίσεις, να αναπτύξουμε tailor-made add-ons και να αναλάβουμε την πλήρη διαχείριση του δικτύου digital signage. Συνοδευτικά στο διαφημιστικό περιεχόμενο εξασφαλίζουμε τη ροή ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου από ένα μπουκέτο επιλογών σωστά σχεδιασμένο και πλήρως ανανεώσιμο.