by Jason
6 Μαρτίου 2014

Νέα προδιαγραφή από την Intel για το Digital Signage

4 out of 5 based on 2 user ratings

Οι νέες προδιαγραφές συστήματος συμπληρώνουν το Open Pluggable Specification (OPS) της Intel, με την ενσωμάτωση hardware, software και τεχνολογικών λύσεων, επιτρέποντας οικονομικά αποδοτικές, ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης, οι οποίες είναι συμβατές μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών.

Το Open Pluggable Specification (OPS), βοηθά στην τυποποίηση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των συσκευών  ψηφιακής σήμανσης (digitalsignage) και αποσπώμενες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων (pluggable media players). Η Intel δημιούργησε το OPS για την αντιμετώπιση του κατακερματισμού της αγοράς ψηφιακής σήμανσης και την απλοποίηση της εγκατάστασης των συσκευών, της χρήσης, της συντήρησης και της αναβάθμισης.

Ως βασικό χαρακτηριστικό του Συστήματος Pluggable Specification (IPSS), το  OPS επιτρέπει στους κατασκευαστές  προϊόντων ψηφιακής σήμανσης να αναπτύξουν συμβατά συστήματα πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερες ποσότητες, με μείωση του κόστους ανάπτυξης εφαρμογής.

Η εγκατάσταση εξοπλισμού ψηφιακής σήμανσης με βάση την αρχιτεκτονική Intel® βοηθά στην ανάπτυξη επεκτάσιμων εφαρμογών ψηφιακής σήμανσης που μπορούν να δικτυωθούν εύκολα με άλλο εξοπλισμό. Αυτό απλοποιεί τη διαλειτουργικότητα και την εφαρμογή επέκτασης και αναβάθμισης και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ψηφιακές ανάγκες σήμανσης των πελατών, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να διασφαλιστεί η διάρκεια και το μέλλον των επενδύσεων στην τεχνολογία.

Στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι οι προδιαγραφές  OPS οδηγούν στην κατασκευή υψηλού κόστους συσκευών λόγω κυρίως των μικρών διαστάσεων των προδιαγραφών.


Τεχνολογία & Τάσεις

Add comment


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Title:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Comment:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.







Σχόλια

Δεν υπάρχει εγγραφή