8 Φεβρουαρίου 2016

#RIPTwitter: Τα μέλη του Twitter γράφουν τον... επικήδειο της υπηρεσίας

4 out of 5 based on 2 user ratings

Οι φήμες ότι επίκειται μια ουσιώδης αλλαγή στον τρόπο προβολής των tweet που θα δίνει προτεραιότητα στα μηνύματα που εκτιμά η υπηρεσία ότι έχουν ενδιαφέρον για τον εκάστοτε χρήστη, δεν αντιπροσωπεύουν όμως την αντίστροφη χρονολογική σειρά με την οποία δημοσιεύτηκαν από όλους όσους ακολουθεί ο χρήστης προκάλεσαν την οργή των μελών της υπηρεσίας που έσπευσαν να... γράψουν τον επικήδειό της με μηνύματα που συνοδεύονταν από το hashtag #RIPTwitter (Rest In Peace Twitter).
 


περισσότερα...




by Lambros
22 Μαΐου 2014

40% εκτιμάται η αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου έως το 2025

0 out of 5 based on 0 user ratings

Η μελέτη «Παγκόσμιο E-Tailing 2025», που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της Deutsche Post DHL, εκτιμά ότι η αύξηση του μεριδίου του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) θα φτάσει έως και 40% μέχρι το 2025.


περισσότερα...




by Jim
21 Μαΐου 2014

Σε ρυθμούς ανάπτυξης 25% το Ηλεκτρονικό Εμπόριο B2C το 2013 στην Ελλάδα

4 out of 5 based on 3 user ratings

Η φετινή έρευνα Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τις πληρωμές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο B2C στην Ελλάδα ανέλυσε περίπου 2.300 ηλεκτρονικά καταστήματα και καταδεικνύει πως παρατηρείται μεγάλη αύξηση από το 2012 στα ποσοστά των ηλεκτρονικών καταστημάτων που προσφέρουν την δυνατότητα «πιστωτική κάρτα» και “Paypal”.


περισσότερα...




by Costas
14 Μαΐου 2014

Ξεκίνησε η λειτουργία των Μονάδων Αριστείας για την Ανάπτυξη του Ανοιχτού Λογισμικού

4 out of 5 based on 2 user ratings

Ξεκίνησε η λειτουργία των Μονάδων Αριστείας που υλοποιούν το έργο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη και Διάδοση του Ανοιχτού Λογισμικού» με ενέργειες διάχυσης και προβολής μέσω συνεδρίων και εκδηλώσεων σε δέκα θεματικές περιοχές. Όλες οι Μονάδες Αριστείας, σε ετήσια βάση πραγματοποιούν, δύο κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ένα θερινό σχολείο ανάπτυξης κώδικα (Summer Code Camp). 


περισσότερα...




by Costas
12 Μαΐου 2014

Θεμελιώνεται το δικαίωμα διαγραφής αποτελέσματων στο Google

4.5 out of 5 based on 2 user ratings

Ευρωπαικό δικαστήριο

Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για δικαίωμα διαγραφής αποτελέσματων στο Google. Η απόφαση τονίζει ότι η προστασία και ο έλεγχος των ατομικών δικαιωμάτων αποτελούν προτεραιότητα για την Ε.Ε. σύμφωνα με την οποία οι πολίτες πλέον μπορούν να απαιτήσουν από την Google να διαγράψει ευαίσθητα δεδομένα τους από τα αποτελέσματα αναζήτησης. 


περισσότερα...




by Thanos
8 Μαΐου 2014

Ρυθμίσεις του Υπ. Ανάπτυξης για ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

4.5 out of 5 based on 4 user ratings

Από τις 13 Ιουνίου, ο καταναλωτής θα έχει στη διάθεση του 14 ημερολογιακές ημέρες για να υπαναχωρήσει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να αναφέρει το λόγο για την απόφαση του, ενώ μοναδική υποχρέωσή του θα είναι τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος, ενώ ο προμηθευτής οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα συμπεριλαμβανομένου των εξόδων αποστολής.


περισσότερα...




by Lambros
7 Μαΐου 2014

Έρευνα της IDC - Ανάπτυξη 5,5% για την παγκόσμια αγορά λογισμικού

0 out of 5 based on 0 user ratings

Η παγκόσμια αγορά λογισμικού αναπτύχθηκε κατά 5,5% ετησίως, το 2013, αγγίζοντας σε αξία τα 369 δις. δολ., αρκετά μεγαλύτερη ανάπτυξη από αυτή του 2012 που είχε διαμορφωθεί στο 4,3% και αποδίδεται κυρίως στην οικονομική ανάκαμψη της Ευρωζώνης και την άνω του μέσου όρου ανάπτυξη στις Η.Π.Α., σύμφωνα με την IDC.


περισσότερα...