by Costas
10 Ιανουαρίου 2015

Το digital signage γεμίζει τα γήπεδα προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα με ειδικά εφέ

Ειδικά εφέ digital signage σε γήπεδα

Τα νέα συστήματα προβολής μετατρέπουν τα γήπεδα και τα παγοδρόμια σε τεράστιες οπτικές ψευδαισθήσεις. Πυροτεχνήματα, κινούμενα δάπεδα, κινούμενοι γίγαντες, εκρήξεις  και λίμνες φωτιάς ανεβάζουν το θέαμα σε νέο επίπεδο.


περισσότερα...




by Thanos
12 Δεκεμβρίου 2014

H γκαλερί Rijksmuseum πρωτοπορεί στις πινακοθήκες στην Ψηφιακή Εποχή

H ψηφιακή σήμανση (digital signage) δίνει ζωή σε Ολλανδικά έργα τέχνης. Πίνακες ζωγραφικής από τη διάσημη γκαλερί Rijksmuseum κυριολεκτικά ήρθαν στη ζωή μέσω 86 ψηφιακών οθονών (digital signage) που βρίσκονται γύρω από 16 σταθμούς του μετρό στο Άμστερνταμ και το Ρότερνταμ.


περισσότερα...




by Thanos
18 Απριλίου 2014

Healthcare Digital Signage στην Υγειονομική περίθαλψη και το Νοσοκομείο

Healthcare Digital Signage στην Υγειονομική περίθαλψη και το Νοσοκομείο

Είναι εκπληκτικό το πόσες χρήσεις και πόσα είναι οφέλη του digital signage στον κλάδο της υγείας. Με διαδραστικούς χάρτες του κτιρίου (interactive way finding) και καταλόγους εγκαταστάσεων, to digital signage (ψηφιακή σήμανση) στο νοσοκομείο μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και ενημέρωση των ασθενών και των επισκεπτών.


περισσότερα...




by Costas
30 Μαρτίου 2014

Δωρεάν πρόσβαση στο Internet μέσω WiFi και διαχείριση από Digital Signage

Σε μια ακόμη πρωτοποριακή εφαρμογή έχει προχωρήσει ο ΟΣΕ δίνοντας στο επιβατικό κοινό δωρεάν πρόσβαση στο Internet. Η ενέργεια αυτή αποτελεί σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας του χρόνου αναμονής των πελατών του και είναι ένα σημαντικό στοιχείο πολιτισμού.


περισσότερα...




by Lambros
25 Μαρτίου 2014

Digital Signage στο νέο HP Solution Center

Η κορυφαία στον κόσμο εταιρία τεχνολογίας συνδύασε τις οθόνες της στο χώρο ενημέρωσης  και εκπαίδευσης με το λογισμικό digital signage Re-Sign™ προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες και συνεργάτες της άμεση ενημέρωση για ποικίλα θέματα όπως προβολή νέων προϊόντων και λύσεων, προβολή λογισμικού, αναλωσίμων, δράσεων και εταιρικών νέων.


περισσότερα...




by Jim
24 Μαρτίου 2014

H τέχνη συναντάει το digital signage στην Λεβέντειο πινακοθήκη Λευκωσίας

Το Διαδραστικό (interactive) digital signage στην υπηρεσία του πολιτισμού μέσα από δύο εντυπωσιακά video wall με πλήρως εναρμονισμένη εγκατάσταση στον χώρο της Λεβέντειου Πινακοθήκης.


περισσότερα...




by Spiros
22 Μαρτίου 2014

Πέντε συμβουλές για Εξοικονόμηση Ενέργειας στις εφαρμογές digital signage

Στα έργα digital signage υπάρχει πλήθος συσκευών που λειτουργούν σε 24ωρη βάση. Σε μια χώρα με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, οι ενεργοβόρες συσκευές που είναι σε εσωτερικούς χώρους έχουν πρόσθετη δαπάνη για ψύξη αφού η κατανάλωση μετατρέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της σε θερμότητα.


περισσότερα...




by Thanos
20 Μαρτίου 2014

Πρωτοποριακή εφαρμογή Digital Signage στον ΟΣΕ

Το Digital Signage αποτελεί δομικό στοιχείο των μεταφορών και από εκεί έχει αντλήσει και την ονομασία του. Η αποτελεσματική πληροφόρηση του κοινού για τα δρομολόγια αποτελεί υποχρέωση κάθε σύγχρονου μέσου. Επιπρόσθετα η ψηφιακή επικοινωνία μέσω των συστημάτων Digital Signage δίνει την δυνατότητα της βελτίωσης της επικοινωνίας με τους επιβάτες και βελτίωση της ποιότητας του χρόνου των επιβατών κατά την παραμονή τους στους σταθμούς αυξάνοντας την ικανοποίηση τους.


περισσότερα...




by Jim
18 Φεβρουαρίου 2014

Έξι «βέλτιστες πρακτικές» για διαίρεση της Digital Signage οθόνης

H ακολουθία της ροής, το αντιπροσωπευτικό περιεχόμενο, η πίστη στην εταιρική ταυτότητα, το animation, το καθαρό design και η αποφυγή άσκοπων πληροφοριών είναι μερικά από τα tips για διαίρεση της Digital Signage οθόνης.


περισσότερα...




by Spiros
17 Μαρτίου 2014

Οκτώ συμβουλές για την ασφάλεια των δικτύων Digital Signage

Η ασφάλεια αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για τους υπεύθυνους πληροφορικής και όταν θα πρέπει να αξιολογήσουν ένα σύστημα Digital Signage πρέπει να υπολογίσουν μια σειρά από παραμέτρους.


περισσότερα...




1-10 Από 12