by Jim
27 Μαΐου 2016

LCD Screens ή LED Panels για Digital Signage; Εξαρτάται...

Για την σωστή επιλογή του μέσου προβολής πρέπει να λάβουμε υπόψη την εφαρμογή/εγκατάσταση, το στόχο μας αλλά και το προϋπολογισμό. Σε γενικές γραμμές ισχύει ο ακόλουθος κανόνας, αν οι θεατές σας βρίσκονται κοντά στην οθόνη (λίγα μέτρα μακριά) τότε η LCD οθόνη είναι η καλύτερη επιλογή. Αν οι θεατές σας βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις (δηλαδή όπου χρειάζεται μεγάλη εικόνα), τότε μπορεί να χρειαστείτε LED οθόνη.


περισσότερα...




by Jim
12 Μαρτίου 2015

Νέα σειρά Επαγγελματικών λύσεων ψηφιακής προβολής (digital signage) από την Toshiba

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε πρόσφατα, τη σειρά Pro-Signage, που περιλαμβάνει επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής προβολής.


περισσότερα...




by Costas
26 Φεβρουαρίου 2015

e-Tela, το ψηφιακό χαρτί διαθέσιμο στο digital signage από την GDS Hantarex

Η Hantarex ανακοίνωσε τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών για το 2015. Σε αυτή ξεχωρίσαμε την e-Tela την οποία και παρουσιάζουμε.

Hantarex e-Ink e-Tela


περισσότερα...




by Jim
8 Μαρτίου 2014

Videowall modules TD-X551X και TD-X551M από την Toshiba

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τα νέα εξελιγμένα videowall modules, TD-X551X και TD-X551M 55" (140cm). Με τεχνολογία LED backlit είναι σχεδιασμένα για χρήση videowall με ενσωματωμένο λογισμικό για ευελιξία στη διαμόρφωση.


περισσότερα...




by Thanos
7 Φεβρουαρίου 2014

Νέες Multitouch οθόνες AOC με 10 σημεία αφής

Η εταιρία οθονών AOC παρουσίασε δύο νέες οθόνες με δέκα σημεία ελέγχου αφής. Τα Full HD μοντέλα ανήκουν στη καινοτόμο 72 Series και διαθέτουν βολική λειτουργία κλίσης για καλύτερη εμπειρία ελέγχου αφής.


περισσότερα...




by Jason
6 Μαρτίου 2014

Νέα προδιαγραφή από την Intel για το Digital Signage

H Intel ανέπτυξε τη νέα προδιαγραφή Intelligent Systems Pluggable Specification (IPSS) με σκοπό την απλοποίηση και την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της διαχείρισης των λύσεων ψηφιακής σήμανσης.


περισσότερα...




by Lambros
5 Μαρτίου 2014

Οι πωλήσεις smartphones ξεπερνούν αυτές των feature phones

Oι πωλήσεις smartphones παγκοσμίως για το 2013 άγγιξαν τα 968 εκατ., αυξημένες κατά 42,3% σε σχέση με το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Gartner, αντιπροσωπεύοντας το 53,6% των συνολικών πωλήσεων κινητών τηλεφώνων και ξεπερνώντας για πρώτη φορά κατά πολύ τις πωλήσεις feature phones.


περισσότερα...




by Jim
4 Μαρτίου 2014

TUM-32PRO1, η Νέα Ultra HD Οθόνη από την Toshiba

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε την TUM-32PRO1 – 32” - Ultra HD οθόνη που υποστηρίζει Adobe RGB 99% για να προσφέρει υψηλή ποιότητα και μοναδική φωτεινότητα στους επαγγελματίες της δημιουργικότητας και της εικόνας. Με πολλαπλά picture modes και 4K panel με ευρεία γωνία θέασης, είναι η ιδανική επιλογή για photo editing, παραγωγή video και χρήση σε design.


περισσότερα...




by Costas
3 Μαρτίου 2014

Zoottle: Ελληνική πλατφόρμα για δωρεάν Wi-Fi

Σύνδεση σε δημόσιο Wi-Fi χωρίς εισαγωγή username και password, απλώς με ένα-δύο αγγίγματα στην οθόνη του κινητού; Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει ένα ελληνικό startup που ακούει στο όνομα Zoottle. Η ιδέα είναι πολύ απλή: Όταν θέλεις να συνδεθείς σε ένα Wi-Fi που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Zoottle, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάνεις login με το λογαριασμό σου στο Facebook ή στοTwitter και να πατήσεις like στη σελίδα του χώρου που βρίσκεσαι ή κάνοντας follow στο twitter αντίστοιχα.


περισσότερα...




by Spiros
2 Μαρτίου 2014

Η αρχή μιας νέας «Ψηφιακής Κοινωνίας»

Οι ψηφιακές τεχνολογίες επεκτείνονται σε όλο και περισσότερους τομείς της κοινωνίας, των επιχειρήσεων και της ιδιωτικής ζωής. Η εξέλιξη αυτή έρχεται με ευκαιρίες για ριζική καινοτομία. Νέες μορφές επικοινωνίας προκύπτουν και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που γεννιούνται είναι ατελείωτες και εκτείνονται σε όλες τις κοινωνίες και οργανισμούς. Αλλαγές προκύπτουν στο πώς οργανώνονται οι επιχειρήσεις, στον τρόπο που οργανώνουν την εργασία, τη συνεργασία και την ανταλλαγή. Αυτή η αναδυόμενη κοινωνία ονομάζεται «Ψηφιακή Κοινωνία» και έχουμε δει μόνο της αρχή της!


περισσότερα...




1-10 Από 11