8 Φεβρουαρίου 2016

CeBIT 2016

0 out of 5 based on 0 user ratings

Cebit Olisoft 2016

Για πέντε ολόκληρες μέρες (14-18 Μαρτίου) η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπάει στο Αννόβερο της Γερμανίας. Περισσότερες από 250 start-ups από ολόκληρο τον κόσμο θα παρευρεθούν στην έκθεση παρουσιάζονται καινοτόμες ιδέες αναμεσα τους και το νέο προιόν της Olisoft, Re-Sign™ Cloud Kit.


περισσότερα...




4 Ιουνίου 2014

Δίκτυο Wi-Fi hotspot για τη ΣΤΑΣΥ από την hellas online

0 out of 5 based on 0 user ratings

Η hellas online επεκτείνει το δίκτυο Wi-Fi hotspot στους επιβάτες στις κεντρικές εισόδους και στις αποβάθρες των σταθμών Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Ομόνοια, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πειραιά και Νερατζιώτισσας.


περισσότερα...




by Lambros
20 Απριλίου 2014

Δίκτυο Wi-Fi hotspot στον Δήμο Θεσσαλονίκης από την hellas online

4.5 out of 5 based on 2 user ratings

Η hellas online υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας 5ετούς διάρκειας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε συγκεκριμένα πολυσύχναστα σημεία της πόλης τα οποία αποτελούν κόμβους πολιτιστικού, επιχειρηματικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. 


περισσότερα...




by Costas
19 Απριλίου 2014

Τελικά πόσο δωρεάν είναι τα free software;

4 out of 5 based on 1 user ratings

Google: προχωρά σε «σκανάρισμα» και ανάλυση περιεχομένου των email!  Συνήθως το τίμημα που καλείται να πληρώσει ο χρήστης των «δωρεάν» υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό αφού καλούνται να απολέσουν σημαντικό μέρος της ασφάλειας των δεδομένων τους και από την άλλη καλούνται να χάσουν ένα υψηλής αξίας στοιχείο ταυτότητας που έχει γίνει στις μέρες μας η κάθε ηλεκτρονική διεύθυνση όπως είναι το email.


περισσότερα...




by Costas
31 Μαρτίου 2014

Δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα από τον Νοέμβριο 2014

4 out of 5 based on 1 user ratings

Ο Υπουργός Μεταφορών & Δικτύων ανακοίνωσε την έναρξη των διαδικασιών για την ανάπτυξη δικτύου δωρεάν wi-fi σε 4000 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους πολίτες στο διαδίκτυο από τον Νοέμβριο.


περισσότερα...




by Spiros
7 Μαρτίου 2014

Έρευνα της Webroot: Επικίνδυνες για την ασφάλεια 6 στις 10 εφαρμογές Android

4 out of 5 based on 2 user ratings

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δικτύων digital signage στις προτιμήσεις των διαχειριστών και των χρηστών των εφαρμογών. Και αυτό γιατί ακόμη και αν προμηθευτούν το ασφαλέστερο λογισμικό, οι χρήστες με την άγνοιά τους παραδίδουν τα κλειδιά στους επίδοξους hackers.


περισσότερα...




by Lambros
6 Μαρτίου 2014

Η Ελλάδα έγινε το 12ο Μέλος του eCommerce Europe

0 out of 5 based on 0 user ratings

Μετά από 1 χρόνο συνομιλιών με τον GRECA η Ελλάδα γίνεται η 12η ευρωπαϊκή χώρα που γίνεται μέλος του eCommerce Europe, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με το επίσημο καλωσόρισμα της χώρας να πραγματοποιείται στις 13 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Οι συνομιλίες μεταξύ GRECA, του εθνικού οργάνου της Ελλάδας για το ηλεκτρονικό εμπόριο και του eCommerce Europe είχαν ξεκινήσει στις αρχές του 2013 και σήμερα οι 2 φορείς ανακοίνωσαν στις Βρυξέλλες τη συμφωνία τους.


περισσότερα...




by Jason
5 Μαρτίου 2014

Η έλλειψη ασφάλειας είναι η Νο1 απειλή για τις μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας σε ποσοστό 76%

5 out of 5 based on 1 user ratings

Σε πρώιμο στάδιο η ετοιμότητα των επιχειρήσεων απέναντι σε κινδύνους και απειλές, σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που παρουσιάστηκαν στο BCM Forum. Στο πλαίσιο του 1ου Business Continuity Management Forum που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η εταιρεία ερευνών ALCO παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη, σε συνεργασία με την Fidel & Fortis Συμβούλους επιχειρήσεων, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών 50 μεγάλων επιχειρήσεων, με στόχο την αντίληψη της επιχειρηματικής κοινότητας σχετικά με κινδύνους και απειλές καθώς και την αποτύπωση του επιπέδου ετοιμότητας των επιχειρήσεων σε περίπτωση που αυτές βρεθούν αντιμέτωπες με μεγάλα απρόβλεπτα συμβάντα.


περισσότερα...




by Jim
3 Μαρτίου 2014

Η υποστήριξη των Windows XP διακόπτεται τον Απρίλιο

4 out of 5 based on 1 user ratings

Στις 8 Απριλίου του 2014, η Microsoft θα διακόψει την υποστήριξη για το δεκαετές λειτουργικό σύστημα Windows XP και το Office 2003. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε πλέον ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων ασφαλείας, για τα Windows XP από τη Microsoft. Την ίδια ημέρα θα διακοπεί και η υποστήριξη για το Microsoft Office 2003.


περισσότερα...




by Lambros
2 Μαρτίου 2014

Ελληνική συμμετοχή στη CeBIT από την Olisoft

0 out of 5 based on 0 user ratings

H Olisoft θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη CeBIT 2014 στις 10-14 Μαρτίου 2014 και θα παρουσιάσει το λογισμικό  Re-sign™ Digital Signage και το Re-sign™  Intelligent Queuing. Είναι η τέταρτη φορά που η Olisoft συμμεέχει στην CeBIT με προϊόντα digital signage.


περισσότερα...




1-10 Από 13