by Lambros
20 Φεβρουαρίου 2014

Με εθνικό περίπτερο στην έκθεση Mobile World Congress 2014

4 out of 5 based on 3 user ratings

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την επίσημη ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας «Mobile World Congress 2014». Η έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 24 ως τις 27 Φεβρουαρίου 2014 στη Βαρκελώνη, συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Με εθνικό περίπτερο στην έκθεση Mobile World Congress 2014

Πέρυσι την είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 70.000 εκθέτες αλλά και στελέχη εταιρειών. Με βασικό σύνθημα «Challenge Accepted», στο ελληνικό περίπτερο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες 30 ελληνικών καινοτομικών εταιρειών. Μαζί τους, για πρώτη φορά, θα παρουσιάσουν το έργο τους ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς, καθώς και νέες επιχειρήσεις - startups, οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στις διεθνείς αγορές.

Η ελληνική αποστολή, που ξεκίνησε την ετοιμασία της από το καλοκαίρι με τη βοήθεια πολυμελούς ομάδας ειδικών στελεχών (εκπροσώπων συμμετεχουσών εταιρειών και εθελοντών), έχει θέσει ως βασικό στόχο της να αποδείξει -με τη στήριξη και της πολιτείας- ότι η χώρα μας παράγει τεχνολογία και την καλλιεργεί ως στρατηγικό τομέα για την ανάπτυξή της. Παράλληλα, επιδιώκει να ενισχύσει την εξωστρέφεια του κλάδου, προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες στις πέντε ηπείρους.

Η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στο Divani Caravel Hotel. Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ Κ. Παπαδημητρακόπουλος θα παρουσιάσει τους στόχους και τη σημασία του εγχειρήματος, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου κατά την οποία ο Γενικός διευθυντής του ΣΕΚΕΕ Γ. Κωτσής-Γιανναράκης θα παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή.


Nέα & Εκδηλώσεις

Add comment


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Title:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Comment:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.







Σχόλια

Δεν υπάρχει εγγραφή