4 Ιουνίου 2014

Δίκτυο Wi-Fi hotspot για τη ΣΤΑΣΥ από την hellas online

0 out of 5 based on 0 user ratings
Η hellas online, στα πλαίσια της στρατηγικής της για παροχή υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητα του καταναλωτή, επεκτείνει το υπάρχον σύγχρονο δίκτυο wi-fi hotspot σε 7 επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Αθήνας για τη ΣΤΑ.ΣΥ., ώστε το επιβατικό κοινό να απολαμβάνει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από τις φορητές συσκευές του (smartphone, laptop και tablet).
 
Η λειτουργία του δικτύου holspot, συνολικού εύρους 150 Mbps, βασίζεται στην προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi πλατφόρμα της hellas online πάνω από υποδομή οπτικών ινών, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet στους επιβάτες στις κεντρικές εισόδους και στις αποβάθρες των σταθμών Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Ομόνοια, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πειραιά και Νερατζιώτισσας. Επιπλέον, μέσω του κεντρικού portal της υπηρεσίας holspot υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται μελλοντικά ενημερωτικό περιεχόμενο προς το επιβατικό κοινό.

Nέα & Εκδηλώσεις

Add comment


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Title:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Comment:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.







Σχόλια

Σύνδεση στο δίκτυο την 04 Oct 2018 στις 12:38 PM
Κατά λάθος επέλεξα να αγνοείται αυτό το δίκτυο και, ενώ κάνω προσπάθειες να επανασυνδεθώ, δεν τα καταφέρνω. Τι μπορώ να κάνω;
Σταθμός Πειραιά την 19 Jan 2019 στις 1:04 PM
Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να συνδεθώ στο δίκτυο, στο σταθμό του Πειραιά, και η σελίδα του sign in δεν έχει δουλέψει ποτέ.
Φαντάζομαι ότι, παρόλα αυτά, κάποιος ή κάποιοι υπάλληλοι πληρώνονται κανονικά από την τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων, για να έχουν το δίκτυο σε λειτουργική κατάσταση...