by Jim
3 Μαρτίου 2014

Η υποστήριξη των Windows XP διακόπτεται τον Απρίλιο

4 out of 5 based on 1 user ratings

Ένας ακόμη παράγοντας προστίθεται στην μακρά λίστα των λόγων απόρριψης των Windows ως λειτουργικό για συστήματα αυτόνομης λειτουργίας όπως είναι τα έργα Digital Signage.

Στις 8 Απριλίου του 2014, η Microsoft θα διακόψει την υποστήριξη για το δεκαετές λειτουργικό σύστημα Windows XP και το Office 2003. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε πλέον ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων ασφαλείας, για τα Windows XP από τη Microsoft. Την ίδια ημέρα θα διακοπεί και η υποστήριξη για το Microsoft Office 2003.

Αυτό δηλώνει η Microsoft προτρέποντας στον εκσυγχρονισμό σε Windows 8.

Η υποστήριξη των Windows XP διακόπτεται τον Απρίλιο

Τα Windows XP αποτελούν την μόνη σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα (μετά τα Windows 98) για τις επαγγελματικές εφαρμογές που έχουν επιλέξει να λειτουργούν σε περιβάλλον Windows. Ομοίως και τα περισσότερα λογισμικά digital signage ή info-kiosk λειτουργούν δοκιμασμένα σε Windows XP και τώρα καλούνται να περάσουν στην αδοκίμαστη πλατφόρμα των Windows 8 δημιουργώντας πονοκέφαλο και σημαντικό κόστος στους ιδιοκτήτες των έργων.

Πηγή: Microsoft


Nέα & Εκδηλώσεις

Add comment


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Title:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Comment:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.







Σχόλια

Jonh την 22 May 2014 στις 8:13 PM
Η Κίνα απαγόρεψε τη χρήση των Windows 8 της Microsoft, από κυβερνητικούς οργανισμούς της χώρας. Η απαγόρευση έχει στόχο να εξασφαλίσει της προστασία των κυβερνητικών υπολογιστών, μετά την λήξη προστασίας των Windows XP από την Microsot, που χρησιμοποιούνταν ευρέων στη χώρα.