by Costas
3 Μαρτίου 2014

Zoottle: Ελληνική πλατφόρμα για δωρεάν Wi-Fi

4 out of 5 based on 1 user ratings

Σύνδεση σε δημόσιο Wi-Fi χωρίς εισαγωγή username και password, απλώς με ένα-δύο αγγίγματα στην οθόνη του κινητού; Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει ένα ελληνικό startup που ακούει στο όνομα Zoottle. Η ιδέα είναι πολύ απλή: Όταν θέλεις να συνδεθείς σε ένα Wi-Fi που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Zoottle, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάνεις login με το λογαριασμό σου στο Facebook ή στοTwitter και να πατήσεις like στη σελίδα του χώρου που βρίσκεσαι ή κάνοντας follow στο twitter αντίστοιχα.

Zoottle: Ελληνική πλατφόρμα για δωρεάν Wi-Fi

H "βασίλισσα" του Digital Signage είναι η συνδεσιμότητα (σημ. ο "βασιλιάς" είναι το περιεχόμενο). Εκεί "σκοντάφτουν" παρά πολλά έργα και όπως είναι φυσικό όλοι όσοι θα θέλαμε την ανάπτυξη του χώρου αυτού δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε κάθε προσπάθεια και κάθε κίνηση που προσφέρει και αυξάνει τους δρόμους του δικτύου.

Σύνδεση σε δημόσιο Wi-Fi χωρίς εισαγωγή username και password, απλώς με ένα-δύο αγγίγματα στην οθόνη του κινητού; Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει ένα ελληνικό startup που ακούει στο όνομα Zoottle. Η ιδέα είναι πολύ απλή: Όταν θέλεις να συνδεθείς σε ένα Wi-Fi που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Zoottle, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάνεις login με το λογαριασμό σου στο Facebook ή στοTwitter και να πατήσεις like στη σελίδα του χώρου που βρίσκεσαι ή κάνοντας follow στο twitter αντίστοιχα. Εναλλακτικά μπορείς να συνδεθείς με το email σου ή ακόμα και με password. Από τη μία πλευρά, εσύ γλυτώνεις χρόνο και κόπο και έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για τα νέα της επιχείρησης, η οποία από την άλλη αποκτά τη δυνατότητα να έρχεται σε άμεση επαφή με τους πελάτες της. Σήμερα έχουν τοποθετηθεί Zoottle Wi-Fi hotspots σε περισσότερες από 50 εταιρείες στην Ελλάδα, ενώ έχουν γίνει ήδη τα πρώτα βήματα ανάπτυξης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή.


Τεχνολογία & Τάσεις

Add comment


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Title:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Comment:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.







Σχόλια

Δεν υπάρχει εγγραφή