by Costas
17 Φεβρουαρίου 2014

Απολογισμός της πανευρωπαϊκής αγοράς οπτικών ινών το 2013

0 out of 5 based on 0 user ratings

Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας θα διεξαχθεί η 19η Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη / Συνέδριο FTTH 2014 το τριήμερο 18 - 20 Φεβρουαρίου 2014, όπου θα εξετασθούν οι εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το FTTH Council της Ευρώπης αποτελεί έναν οργανισμό με αποστολή την επιτάχυνση της ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών υψηλών ταχυτήτων σε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

 

Απολογισμός της πανευρωπαϊκής αγοράς οπτικών ινών το 2013

 

Η ανάπτυξη της χώρας μας θα μπορούσε να ήταν αλματώδης αν επενδύαμε στους "δρόμους" της επανάστασης της πληροφορίας που λαμβάνει χώρα τα τελευταία έτη, κατά τα πρότυπα των δρόμων της βιομηχανικής επανάστασης . Δυστυχώς πολλές είναι οι εξαγγελίες αλλά η πράξη (ή μάλλον η απραξία) απέδειξε άτολμους τους εξαγγέλλοντες.

Το FTTH Council της Ευρώπης αποτελεί έναν οργανισμό με αποστολή την επιτάχυνση της ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών υψηλών ταχυτήτων σε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Το συνέδριο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση των τελευταίων στοιχείων της αγοράς οπτικών ινών από την IDATE, μια εταιρεία 40 ετών η οποία θεωρείται η νούμερο ένα στην Ευρώπη σε ότι έχει να κάνει με αναλύσεις επιχειρήσεων με αποστολή την παροχή βοήθειας στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων σε θέματα που άπτονται των Τηλεπικοινωνιών, του Διαδικτύου και των Μέσων Ενημέρωσης, μέσα από τους ακόλουθους τομείς δραστηριότητας:
  • Digiworld Institute: ένα από τα κυριότερα κέντρα της Ευρώπης σε θέματα ανάλυσης της αγοράς και της συζήτησης, με εξειδίκευση στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, του Διαδικτύου και της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης.
  • Consulting & Research: μια ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων και ένας κατάλογος των εκθέσεων της αγοράς και της βάσης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων της «FTTx Watch» ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει μια παγκόσμια Ultra-Fast Broadband βάσης δεδομένων των έργων, μια ολοκληρωμένη ανάλυση των ζητημάτων που επηρεάζουν αυτή την πολλά υποσχόμενη αγορά.
  • Heavy Reading. Εμπεριστατωμένη πρόβλεψη αγοράς 5 ετών. Η Heavy Reading είναι ένας ανεξάρτητος ερευνητικός οργανισμός που προσφέρει λεπτομερειακή και εμπεριστατωμένη ανάλυση των αναδυόμενων τάσεων τηλεπικοινωνιών για τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων, τους προμηθευτές τεχνολογίας και των επενδυτών.
  • Υψηλού επιπέδου συζήτηση για τις παγκόσμιες τάσεις FTTH με εκπροσώπους υψηλού επιπέδου των πέντε συμβουλίων Οπτικών ινών FTTH παγκόσμια - Την πρώτη επίσημη ανάλυση των αποτελεσμάτων της τελευταίας μελέτης του καταναλωτή οπτικών ινών FTTH.
  • Συζήτηση με διεθνείς ομιλητές υψηλού επιπέδου σχετικά με την ευρωπαϊκή ευρυζωνική αγορά.
  • Τοποθετήσεις των αναλυτών σχετικά με τις νέες τάσεις της αγοράς και το πραγματικό κέρδος από τη χρήση οπτικών ινών.

Nέα & Εκδηλώσεις

Add comment


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Title:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Comment:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.







Σχόλια

Δεν υπάρχει εγγραφή